Respect voor elkaar
Dagen ,nachten ,weken ,jaren
Na lang wachten begint de zon van respect weer op te klaren
Het is soms wat zwakjes maar het is iets
De wereld zal mooier worden en zwakjes is beter dan niets
Wees bevriend met het kleine en heb respect voor jong en oud
Dan zal je op den duur merken dat je steeds meer van jezelf houd
Jong en oud zullen moeten inzien
Dat ze jou voorbeeld moeten volgen misschien
Want de zon der respect is altijd daar
Zorg goed voor jezelf en heb respect voor elkaar!!!
Esther Wessels