ik hou van een ander
ik hou niet meer van jou
ik maak geen geintje
ik had het zelf verzonnen
ik hoop dat je me zou vergeten en vergeven
en me niet je graf in gaat nemen
ik zou je nooit vergeten
ik ga het nu zeggen dag mijn liefste
ik zou jou nooit vergeten
en niet meer van je liefde eten