En hij van haar
Hij houdt van me,
hij houdt niet van me
Er verscheen een glimlach om haar mond,
toen ze het laatste blaadje afplukte
Ze liet zich vallen,
in het zachte, groene gras
Ze sloot haar ogen
En luisterde naar wat er om haar heen was
De zon scheen fel,
op haar ontblote huid
Ze voelde een schaduw,
en stak haar hand er naar uit
Hij pakte haar hand,
En trok haar omhoog
Vloog met haar weg,
o-zo hoog
Hij zette haar weer neer,
ze omhelsden elkaar
En, ze hield van hem...
En hij van haar