als ik voel
dat mijn leven mislukt is
meestal op een zonnige
zomeravond
ga ik een dozijn bitterballen eten
met een pilsje
en 't gaat stukken beter
vooral als ik bedenk
dat ik nu leef
en niet een eeuw geleden
want dan zat ik hier nu
geen bitterballen te eten
let op !
ik ben dankbaar
dat ik nu leef
want zelfs met een gelukt leven
zat ik een eeuw geleden
hier nu geen bitterballen
te eten
ik word dan zo gelukkig
daar hebben jullie geen idee van
mensen
k' voel mij dan net Toon Hermans
na een show of zo
of zo
of zo
of zo
bah hoe flauw!
ik ga wat wandelen
want dit
kan er helemaal
niet door