Nu rest er enkel nog stilte, stilte om je heen
Nu resten er enkel nog herinneringen aan mij
Het zal nooit meer hetzelfde zijn als voorheen
Ik kwam in je leven, helaas ging zelfs ik voorbij
Maar als ik echt zoveel voor je betekende als je zei
Is alles niet verloren omdat ik er niet meer ben
Je hebt nog altijd je herinneringen aan mij
Treur niet om mij omdat ik er niet meer ben
Herinner je nooit de tranen in mijn ogen
Herinner je nooit de droefheid in mijn stem
Herinner je nooit dat ik heb gelogen
Herinner je dat nooit, ik vraag het je met klem
Herinner je nooit die laatste keer
Dat je me zag, toen mijn ziel bloedde
Als je dat doet, geef je op, dan kan je niet meer
En hiervoor tracht ik je te behoeden
Herinner mijn glimlach
Herinner hoe ik je naam uitsprak
Herinner hoe ik je hielp die dag
Toen je het moeilijk had en de moed je ontbrak
Herinner mijn woorden
waar volgens jou zoveel waarheid in zat
Herinner dat het altijd gemeend was wat je hoorde
Herinner je de dingen waar ik gelijk in had
Dit gaat over herinneringen
Herinneringen aan een verleden
Dit gaat vooral over die kleine dingen
Sommigen zijn al zo lang geleden
Maar kan je ze nog herinneren?
Ik hoop echt dat je dat nog kan
Niet enkel die serieuze dingen
Maar ook de kleine momenten als het kan
Herinner de mooie momenten
De mooie momenten die we samen deelden
Die kleine momenten die we samen kenden
Herinner dat van mij, die mooie beelden
Als je je die mooie momenten kan herinneren,
Mijn glimlach, mijn woorden, die kleine dingen
Waarom huil je dan? Waarom heb je dan verdriet?
Als je je alles nog zo goed kunt herinneren, huil dan niet.
Huil dan alsjeblieft niet, ook al heb je veel verdriet
Huil als er van die herinneringen niets meer overschiet
Want dan ben je mij vergeten, dan heb ik nooit bestaan
Dan ben ik 17 jaar voor niets door dit leven gegaan.