Je leest over de regels heen.
Het werkelijke ontgaan
gedachtens drukken mijn in eenzaamheid.
en in mezelf meen ik me hier zo alleen.
jouw ogen dringen bij binnen te mogen komen.
Wist het maar dat het tot illussie's doet staren.
Illusie's...,mischien beter benoemt als dromen.
Dromen wat zijn bekeert in tranen maar dan ontebedaren.
want ik droom hier alleen doch in de werkelijkheid.
Ik ben een astronaut dat reist door zijn dromen om ze te bedekken.
Ik laat de slaap niet tot mij komen want de werekelijkheid zal nooit kunnen wekken.
Liefde is mijn oneindigheid
lees maar over de regels heen.
Ik droom al is het in de eenzaamheid.
lees maar over de regels heen.