Ik ben even,
toch best wel lang,
echt de draad kwijt
Denkdaadwerkelijk
dat echt vriendschap
niet meer bestaat
Geloof me als ik zeg,
dit is geen fijne tijd
Het verdriet,
de pijn en juist jou
vermijd ik
Totdat ik jou weer terugvind
En daarbij mijzelf hopelijk
Jouw vriendschap
betekent dan
hopelijk weer
alles voor mij
Ik weet
dat ik jou
echt wel
vertrouwen kan
Huilen,
lachen en praten
over hoe ik mij voel
Volgens mij
heb jij
altijd een luisterend oor
Vergeef me
alsjeblieft
wat ik jou heb aangedaan
en nog steeds aan doe
Sorry
Hopelijk
gaan we weer praten
Over alles
wat ons dwars zit
Of dat nu
positief of negatief is
Dat maakt niets uit
We luchten ons hart
Kunnen weer adem halen
Zucht
Zonder elkaar is het niets
Ik heb je nodig,
dat weet ik nu wel
En spreek ook met je af:
nee, dit nooit meer!
Nooit meer dat moment
van zijn als eerst
Nooit meer gemengde,
onbegrijpelijke gevoelens
Alleen maar liefde
en vriendschap
Voor jou
Ik zal het gaan proberen,
altijd voor je klaar te staan
Dat is pas echte vriendschap
Meningsverschillen uitpraten,
elkaar begrijpen
Respect hebben voor jouw woorden
Je bijstaan in goede en slechte tijden
Lachen, huilen, schelden
En het weer goed maken met een filmpje
Dat ik van je houd
Weet ik nu wel zeker
Nu nog van mezelf
Dat houden van
Is lastig..
~your~little~girl~