Soms weet ik precies wat ik wil,
Hoe, waarom en vooral
wat ik ermee wil gaan doen.
En wanneer ik het zo goed denk te weten,
lijkt alles te vervagen.
Tot slechts een droom.
Soms weet ik juist niet wat ik wil,
Waarom, hoe, ik weet het niet.
Wanneer? Sinds wanneer moet ik dat weten?
Als ik het dan niet meer weet,
Is het juist die droom,
die mij weer terug op het spoor zet.
Zodat ik kan denken aan;
De Toekomst.