jullie worden opnieuw opa en oma
Ga maar even zitten pa en ma.
Want let op wat ik jullie zeggen ga,
Er is iets heel bijzonder,
In jullie (schoon)dochter groeit nu een heel groot wonder,
Wat zal het zijn ra ra
Jullie worden opnieuw opa en oma,
Dit is echt geen flauwe mop,
Ons geluk kan niet op.
Hij/zij is nu al in jullie gedachten,
Maar jullie zullen nog een paar maandjes moeten wachten,
Wat het ook gaat worden en hoe het zal gaan heten ,
Dat zullen jullie allemaal in mei komen te weten.
zo heb ik onze ouders laten weten dat ik zwanger was.
inmiddels heb ik een zoon van al weer 7 jaar.