Ik denk heel vaak aan alles wat nog moet komen
ik denk heel vaak aan al die mooie dromen
Dan denk ik aan mijn eigen trouwdag
Dan denk ik aan mijn familie die daar staat met een lach
Dan denk ik aan mijn kinderen die ik zal krijgen
Dan denk ik aan de pijn die dan zal zwijgen
Al die mooie dingen moeten voor mij nog gebeuren
Al die mooie dingen denk ik aan in geuren en kleuren
Al die mooie dingen weet ik nu al hoe het moet gaan
Al die mooie dingen die iedereen heeft gedaan
Ik weet al hoe mijn kinderen gaan heten
Ik weet al waar we op de trouwdag gaan eten
Ik weet al wie op mijn trouwdag van mij krijgt een zoen
Ik weet al hoe ik het allemaal wil gaan doen
Maar waarom wil ik nu dan niet verder leven
Maar waarom krijgt mijn leven nu niet hoger dan een zeven
Maar waarom begrijp ik niet waarom alle dierbaren weggingen
Maar waarom word ik bang als ik denk aan al die dingen
Eerlijk gezegd wil ik niet trouwen en kinderen krijgen
Eerlijk gezegd wil ik liever over de toekomst zwijgen
Eerlijk gezegd weet ik niet of ik de veertien wel haal
Eerlijk gezegd is het leven iets waar ik van baal
Dus misschien hoef ik niet denken aan trouwen en kinderen
want misschien ga ik de komende maanden wel verslinderen