Diep in me,
zit een kind,
dat wil er zo graag uit,
maar iets is er dat dat neit goed vind,
Ik kleed me als een puber,
verschil niet met de rest,
maar diep in mijn hard,
voel ik me niet al te best,
Ik denk af an toe als een volwassene,
ik leg de feiten langs elkaar,
ik raak hierdoor zo in de war van mezelf,
was ik mezelf maar....