Kleine voetstapjes
Trippelden voorbij
Ons kind dat we
- Bij gebrek aan beter -
'Liefde' doopten
Deed zo haar best
Om sporen achter te laten
Ach,
Onze kinderhand
was gauw gevuld
De kalverliefde
Stierf toen het zag
Dat het niet groot genoeg was
Om èchte afdrukken te maken
Op de zandkastelen
Die we samen bouwden