Gister drievliet met jou was zo leuk
samen in die boot
ik lag helemaal in een deuk
maar toch ik schaamde me wel dood
ik voelde in die boot dat ik opeens weer zo verliefd op je was
we hadden gewoon ook zoveel lol samen
je was opeens zoveel leuker dan in de klas
we waren helemaal zeiknat toen we eruit kwamen
ik mis je nu al weer terwijl we gister nog in drievliet waren
ik ben door gisteren weer zo verliefd op jou
en nu zit ik de hele dag naar onze foto in het bootje te staren
& ik wil je nu alleen nog maar zeggen dat ik echt van je hou