opa
opa ik hou van jou dat weet je
dat zal je altijd blijven zien
je kijkt van daarboven op me neer
en elke dag zie je me weer
ik zie jou niet maar weet dat jij daar bent
jij bent mijn beschermengel
en dat zal zo blijven
jaar na jaar
opa ik hou van jou dat weet je
dat zal je altijd blijven horen
je hoort mij stem van daarboven
jij blijft in mij geloven
ik praat tegen je maar hoor jou niet
ik weet dat je na mij luisterd
jij bent mijn adviseur mijn steun en toeverlaat
en dat zal zo blijven
maand na maand
opa ik hou van jou dat weet je
dat zal je altijd blijven voelen
want mijn bewegingen voel je in de wind als een speels kind
ik zwaai na jou je zwaait niet terug
toch weet ik dat je me voelt want jij bent de wind om mij heen
zo ben ik nooit alleen
en dat zal zo blijven
week na week
opa ik hou van jou dat weet je
dat zal je nooit vergeten
dat heb je me gezegd
met je laatste adem
" je blijft in mijn gedachten
en ik ben er voor jou als je me nodig hebt
ik ben altijd om je heen"
dit waren je laatste woorden ik zal ze nooit vergeten
ik hoor ze elke keer
en dat zal zo blijven
dag na dag
steeds weer
danique graven, 15 jaar