lieve oma
U bent alweer drie jaar van ons heen,
dat doet me nog steeds iedere dag veel pijn,
want zoals u is er geen een!!
Een echte oma,een schat van een vrouw,
waar ik voor altijd ontzettend veel van hou!!
Mooie herinneringen,dat is wat ik aan u heb...
vaak doe ik savonds voor het slapen gaan een gebed.
Het is meer een wens voor jou en mij.
Ik zou u heel graag nog 1 x willen zien..
Want lieve oma,dat maakt me pas echt blij!!