kom eens hier, en luister eens
vertel me wat je hoord
er is geen gefluister
en niemand die je stoort
het geruis van de bomen
de wolken die voor de zon langskomen
de vlinders op de bloemen
de bijen die rusitg zoemen
kom eens hier, en luister eens
vertel me wat je hoort
er is geen gefluister
en niemand die je stoort