Mijn hoofd is leeg
Ik kan nergens aan denken
Zelfs jij bent te ver weg
Rustig zonder gedachtes
Geen keuzes hoeven maken
Gewoon alles doen
Niks is nog belangrijk
Zo leeg als het heelal
Dat is mijn hoofd
Gevoelloos
Zinloos
Doelloos
Gedachteloos
Alles loos
Maar voor vandaag is het goed
Even weg van hier
Even geen gedachtes
Gewoon even rust in mij hoofd