Lieve Oma..
Ik zag je liggen,
en ik wist het is waar,
je had niet lang meer te leven,
je gevecht werd te zwaar..
Ik zag dat het niet goed met je ging,
dat je aan het opgeven was,
je hart werkte niet goed meer,
je toestand verslechterde in een kortere tijd,en dat was nog maar pas..
Je lag daar maar aan de morfine,
en reageerde maar heel af en toe,
maar je lichaamstaal verraade veel,
je was te moe..
Je maakte het duidelijk met dit alles,
je kon het niet meer aan,
en hoeveel pijn en verdriet het me ook doet,
je hebt je rust gevonden,je bent in vrede heengegaan...
** Oma,,Rust In Peace ,, je zit voor altijd in mijn hart .. (F) 23-07-2007 (F) **