altijd sta je voor me klaar
moet ik iets doen in mijn oude huis
zeg je :
oke, kom we doen het maar
dat zijn jouw woorden
het huis staat nu echt te koop
zoals we gisteren hoorden
ik woon al een tijdje bij jou
en het is zo fijn
gevoel van oprechte trouw
jij mijn zonneschijn
lieve schat
ik hou van jou