samen delen wij iets
samen gaan wij ervoor
en het is moeilijk
het is niet niets
maar samen gaan we nu door
jij hebt mij iets beloofd
als ik het volhou en iets bereik
ik heb jou iets beloofd
en dat is heel belangrijk
dus samen doen we het wel
samen lekkerder in ons vel