tracht je naar één gedachten.
één gedachten ,
waarop je al zolang moet wachten.
eenzaam en koud zijn je nachten..
maar toch blijf je wachten
Wachten tot dat iemand het voor je wilt verzachten.
Maar dat wat de herinneringen je brachten...,
Dus die momenten waarop jullie lachten....
Maken nu jouw gedachten.
waarop je oneindig wil blijven wachten.
Die gedachten waarna je blijf trachten