Hoe kunnen mensen beloftens geven..
Mooie dromen spreken.
denken een begrip te hebben over je leven.
maar uiteindelijk je tot je laatse overige droom breken?
maar om daarop in te gaan.
hoe kan je steeds opnieuw de mensen erin geloven.
En het vertouwen weer opnieuw laten bestaan.
Terwijl je weet dat ze je laatste dromen weg zullen roven.
Want zo is het reeds elke keer gedaan.
Mischien het vertouwen dat je zoekt in jezelf en in die om jou heen.
Mischien allicht wel in het leven....
dus in iedereen.
Wat zou het jou dan nog ook maar iets verdomme of geven.
Want je leven ,
leef toch alleen.