Sommige mensen denken echt dat ze me kennen.
Schatten me een stuk lager in dan dat ik ben.
Maar hebben geen idee
hoelang ik al in de ambfetamine ben aan het rennen.
Nou wil ik niet zeggen....
dat drugs goed voor men zou zijn.
maar heb zeker weten ook voordelen
wat ik ervan kan neerleggen.
Want in mijn koppie wil je niet gaan kijken.
mijn hart zou je niet willen voelen.
maar dat beeld wat je ziet is slechts maar waar ik op doe lijken.
Want door dat ik hierin al zolang ben aan het rennen
zal het je nimmer lukken om mij echt te kunnen leren kennen.