Ik wil dat je weet
Dat ik je lief heb
Dat jij alles voor mij bent
Alles wat ik zoek
Ik wil dat je weet
Dat niets dat veranderen kan
Ik zal je altijd lief hebben
Tot het op een dag niet meer kan
Totdat het onmogelijk word
Maar tot die tijd
Zal ik je liefhebben
Zal ik van je houden
Zoals ik nog nooit van iemand heb gehouden
Ik wil dat je dit weet
Ik wil dat je dit voelt
Ik wil dat je weet dat jij
Echt alles bent
Voor mij