Jezelf blijven afvragen hoe het zou zijn,
als het anders was geweest.
NIet wetend dat je dat nooit meer zult weten.
Nooit meer achter kunt komen.
Het nooit meer zult zien.
Je blijft het je afvragen,
Terwijl je nooit meer een antwoord zult krijgen.
Je moet het zien als een feit,
de geschiedenis is verledentijd.