Zoveel vragen die onbeantwoord zijn.
Allemaal van die vragen zonder antwoord.
Zal er ooit nog een antwoord op komen?
Wie zal het zeggen?
Van onbeantwoorde vragen komenw eer nieuwe vragen.
Waarom doet de wereld je zo'n pijn?
Zoveel vragen die onbeantwoord zijn.
Het antwoord blijft een vraag.
Waarom is HIJ er niet?
Waarom is HIJ nooit meer online?
Wat zal het antwoord op deze vragen zijn?
Niemand die ze ooit zal beantwoorden.
Deze vragen zullen voor altijd onbeantwoord blijven.