Een fantasie zo groot, een fantasie zo klein
laat het alstublieft een wonder zijn.
Ik heb de bomen zien zingen en dansen op het lied van de wind,
de een was kwaad de ander goedgezind.
De natuur met zijn onmetelijke kracht,
het een toont het vriendschappelijk,
de ander met macht