lief, in ons leven
heb ik je veel tegeven
heb ik veel te ontvangen
en een hoop verlangen
na twee jaar samen
veel dingen die overeenkwamen
en nu groeit en bloeit het meer en meer
en ik wil je zeggen keer op keer
dat ik zoveel om je geef
en met jou de ware liefde beleef