De herinnering aan een droom
Lang geleden gedroomd
Inmiddels vergeten
Maar ooit heeft hij bestaan
En zal terugkomen
Om vervuld te worden
De herinnering aan een droom
Een droom zo sterk
Dat hij ooit uitgevoerd zal worden
Door wie dan ook
Wanneer dan ook
Het is een onvervulde droom
De herinnering aan een droom
De droom die nooit waarheid mocht worden
Die niet kan worden bereikt
Hoe diep en intens ook de wens
Zal zijn om die droom
In vervulling te laten gaan
De herinnering aan een droom
Zo mooi en puur die droom
Ik wou dat ik zijn vervulling
Nog mee kon maken
Maar helaas zal dat nooit gebeuren
Omdat hij te mooi is om waar te zijn
En waar te kunnen worden.