Een droom is als een wens die uitkomt
Een begin van het geheel
Totdat die droom werkelijkheid wordt
Niet een beetje maar een deel
Het einde van een nieuw begin
Is nog niet in zicht
Een nieuwe start van het tweede deel
Met liefde in het licht
Het leven is als een puzzel
Op het eind komt alles op zijn plaats
Maar is deze nog niet klaar
Is het leven nog één grote waas
Een nieuwe start met volle moed
Want liefde, trouw en geluk
Gaat zoals ik heb ervaren
Onder haat en tranen gebukt