Mijn huisje,
klein en fijn,
ik heb je gekocht
omdat ik toen
onderdak zocht...
wilde niet meer
huren,
geen huisbaas meer
met veel kuren!
Ik heb je toen gevonden,
en al vlug
naar iedereen
mijn nieuw adres verzonden...
Je was van veel,
veel meer waarde,
dan ik toen voor jou
betaalde!
Sorry,
Ik heb nu een gezin,
Vind jou zeker
niet te min!
Je bent mijn
mooie huisje,
je hebt ook
je kruisje.
Je bent nu wat
te klein,
we vonden je wel
enorm fijn!
Ik heb graag in je geleefd,
en hoop dat je
met je nieuwe kopers
ook veel vreugde beleefd!