Valse hoop dagen zijn te koop.
elke dag wachten tot je me wat zegt.
Zegt dat je zamen verder wilt in een gevoel.
Wat je met me deed die avond.
We zaten zamen op de feest.
alleen jij die me aandacht kreeg.
En zwijgend zaten we daar kijkend naar elkaar.Gevoelens gemengd
Maar nu spreekt mij hart die meent wat hij zegt.
In de steeg leek alles echt.
Binnen in mezelf een zwaar gevecht.
Over tolig gevoel was het toch een droom.?
Met een doel wat er ook gebeuren gaat.
Of wat je ook zegt blijven we nu vrienden.?
Oprecht dat ik die avond vergeet.?
Zal echt niet gaan lukken.
En je eerlijke woord gebruik ik in mijn gedicht.
Valse hoop kun je mij niet geven.
Wil de toekomst wel met je delen.
Maar die keuse is aan jou.
Jij maakt me rijk tot en met een gevoel.
Gevloerd maar je ogen zegen mij genoeg dromend die nacht.
Tot S.morgens vroeg maar die.
Maar die heerlijke gevoel zal nog lang niet vergaan.
een Traan nee daar is het nog geen tijd voor.
Voor vrienden of een stel kan me niks schelen.
maar laat me toe mij leven met je te delen.