Voel me zo verschrikkelijk rot.
Vandaag,alles,iedereen,
ik wou dat deze dag wat sneller ging.
alles vergeten..
nergens meer aan hoeven denken.
Voel me zo verschrikkelijk rot.
Pijn,angst,verdriet,
zoveel om voor te vechten vandaag..
zo'n lange weg..
en verliezen wil ik niet.
Voel me zo verschrikkelijk rot,
hoofdpijn,ruzie,zorgen,
zoveel dingen op te noemen.
Ik wil alles vergeten,
en snel door naar morgen.