waarom kan ik niet vliegen
heel ver hier vandaan
weg van alle problemen
alles hier maar laten gaan
dan zou ik juichen, blij zijn.
zingen en dansen
springen en huppelen
kan ik daar herkansen?
waarom zou ik vliegen
ik kan fietsen rennen lopen
de auto pakken een taxi bellen
of is het station nog open
maar iemand houdt me tegen
bij haar voel ik me veilig
zij is mein alles
zij is mein heilig