Laat me denken dat je de ware bent
Ik beloof dat ik dat niet vergeet
Maar ik moet eerst weten dat je me kent
Ik heb even de tijd nodig
Om de muur om me heen af te breken
Maar ik moet eerst zeker weten
Dat je echt goed naar me hebt gekeken
Ik geef je mijn zoen en mijn armen
Maar meer krijg je nog niet
Blijf maar wel dicht in de buurt
Want ik weet zeker dat ik ervan geniet
Kom mijn leven niet in rennen
Doe het nu langzaamaan
Geef me asjeblieft even de tijd
Dan zal ik ooit voor altijd bij je staan
*Deze heb ik geschreven toen ik mijn vriend net kende, inmiddels zijn we 2 maanden samen en dolgelukkig*