Een draaiende kamer
de stoelen dansen
kleuren lopen in elkaar
een smossig vlekkenspel.
Geen lijnen, geen grens
Ik zie jouw gezicht
als een lichte druppel
helderder dan de rest
Een tranenvlies over mijn ogen
Jouw handen op mijn wang
Een glimlach, heel kalm
Ik adem,
maar niet lang meer