IK BAAL!!!
Ik baal dat m'n liefde voor jou achteruit hobbelt
Ik steeds m'n best doe om van je te houden
maar dat ene steeds verwacht of onverwacht weer bovenkomt
Ik baal dat jij denkt dat alles koek en ei is
niks aanvoelt of misschien toch weer wel
maar daar in ieder geval niks van laat blijken
Ik baal dat ik af en toe hele slechte gedachten krijg
van: ik ga er vandoor
of : ik zoek wel een ander maatje
(dus ik in wezen hetzelfde niveau betreed)
(haat en woede niet de oplossing zijn,
maar waar moet ik dan heen met mijn gevoelens?
GOD HELP ME!!!)
Ik baal dat ik niks van me laat merken
en als ik dat wel doe het niet aanslaat
en ik niet steeds over hetzelfde wil beginnen
(want jij hebt je mening en ik de mijne
voor jou verenigbaar
voor mij niet
ow als ik het toch allemaal vantevoren had geweten!?
wist ik dat je niet bij me past!
dat dit voor mij een TÉ GROOT PROBLEEM zou worden!)
Ik baal dat mijn respect voor jou in één klap beneden pijl is gezakt
ik even goede hoop had en kreeg door jou
maar nu toch (keer op keer) blijkt dat je het niet aankan
Ik baal dat ik je niet meer behandel
zoals je behandelt zou moeten worden
ik dit als een onoverkomenlijke zonde zie
Ja af en toe kan ik het vergeten
doe even alsof het er niet is
kan dan weer een beetje van je genieten
maar het hangt als een donkere wolk boven onze relatie
waardoor ik de zon vaak niet meer zie
(traan...)