als ik jou zie dan voel ik me
zoals ik me nooit tevoren gevoeld heb.
dan raak ik verward en van de streek.
ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven...
als ik jou zie dan weet ik niet goed hoe en waar ik moet kijken....
ik denk dat ik bang ben voor het grote woord...
ik denk dat ik niet weet of ik nu verliefd ben,
of dat ik van je hou!