Een nieuw jaar komt er aan.
En toch:wat is er nieuw?
De naam,ja,dat wel.
Maat al de rest?Niets van!
Het nieuwe jaar heeft
evenveel dagen als het vorige
en evenveel weken en feesten.
Ook zijn er weer 4 seizoenen
en je omgeving blijft dezelfde.
En toch maakt iedereen plannen,
want zo wil de traditie het toch.
Goede voornemens zijn altijd
mooi meegenomen,
al ben ik die van vorig jaar al vergeten...
Maar kom,ik maak wel weer nieuwe.
Welkom 2002.
Het zal weer even wennen worden.
Helaas,een jaar is zo voorbij.
Dus rusrig aan;het komt wel goed.