Soms als verdriet mijn leven beheerst,
als ik het echt niet meer kan weren,
als zelfs woorden mij niet meer troosten,
dan is er mijn Luca,liefste schat,
slaapt hij daar zachtjes op zijn mat,
als ik hem dan een knuffel geef,
en zelf het geluk beleef,
dat warme lijfje te strelen,
is hij de enige!!
die mijn pijn nog wat kan helen.