Altijd als ik verdrietig ben,
dan voel ik je naast me staan.
Jij, het mooie persoontje die ik ken,
geeft mij een kus en streelt mijn haar.
Je vervult me met een gevoel van blijdschap,
en liefde groeit weer in mijn hart.
Nee het is allemaal geen grap,
het leven is niet alleen maar gevuld met smart.
Luisterend naar de stem van Dinah Washington,
zingt ze woorden als "I'm mad about the boy."
Dat gevoel wat ik nooit overwon,
mijn hart niet langer opgesloten in een kooi.
Jij opende mijn ogen,
voor de belangrijke dingen in het leven.
Alles weer opnieuw afgewogen,
door de liefde die mij is gegeven.
Ik zal je nooit kunnen vergeten,
hopend dat je zal weten wie ik bedoel.
Een stukje van liefde af gegeten,
eindelijk weet ik wat ik voor je voel.