We draaien
Tollen
Om elkaar heen
Bailar bailar
Siempre bailar
Como mi vida
Sin te…..
Ik zoek geen ogen meer;
Ze zijn verwaterd
Door de tranen
Ik hoef geen kussen meer
Van monden
Die gal spugen
Ik wil geen lichamen meer
Zonder liefde
Maken ze alles kapot
We zwaaien
Sollen
Langs elkaar heen
Bailar bailar
Solo bailar
Con mi vida
Sin te…