Tibo lief nu ben je vast in de hemel onder de sterren.
Kan niet anders jij was een schat van een kat.
Had alleen die auto je niet mee gehad was je die engel op aarde.
Je was geraakt niet gedacht dat je zou sterven.
De operatie was goed gegaan.
Maar je adem blokkeerde.
Je was ook al niet meer jong 9 jaar.
Tibo lief vergeten doen we je nooit daarvoor was je veel te lief.
Maar loslaten zal ff duren.
9 jaar bij ons een deel van het gezin.
veel over jou schrijven lukt niet.
Het ga je goed lieve schat.