Maxima.
Een knappe vrouw uit een ver land,
kwam een blonde kroonprins tegen,
snel vroeg men "wat is er aan de hand",
welk pad kruist daar neerlans wegen.
Een blonde vrouw uit een tempramentvolland,
kwam plotseling overal fotograven tegen,
regelmatig stond zij in meenige krant,
en kon er niet langer meer worden gezegen.
Een talentvolle vrouw uit een bruisendland,
heeft vele uren nederlandse taalles gekregen,
daaruit blijkt haar grote hoeveelheid verstand,
waardoor ze nog verder in acht is gestegen.
Een lievdevolle vrouw uit een Argentijns land,
alleen haar ouders kwamen hier niet zo gelegen,
ook al heeft zij met haar ouders een hechte band,
hun namen worden angstvallig verzwegen.
Een warme vrouw kwam naar ons kouwe kikkerland,
daar kreeg zij van schoonmoeder Bea de zegen,
en werd daardoor zelfs verheven in de adelstand,
niets hield een sprookjes huwlijk nu nog tegen.
Prinses Maxima toekomstige konigin van Nederland,
loopt stralend over nederlands rood geloperde wegen,
maar haar gedachten gaan uit naar dat Argentijnse land,
naar haar ouders, die geen uitnodiging hebben gekregen.
Sievera