ik bewaarde de verwachting
verwacht dat de herinnering
die zo goed bewaard bleef
aan de verwachtingen voldoet
ik verwachtte jou hier al
je was het niet vergeten
dan herinner ik me ons
wat had jij daarvan bewaard
dat kon jij je niet herinneren
hooggespannen verwachtingen
teveel om te bewaren
het verwachte werd vergeten
bewaard wordt de herinnering
van wat toen niet werd verwacht