Er zat een oude heer
op een omgevallen boom
een dode boom
met daarop de oude heer
hij zat daar op zijn dooie gemak
en keek op alles neer
Ik liep erheen
mijn leven op aarde gaat voorbij
beklommen heb ik ze allemaal
de dode bomen in mijn leven
nu ben ik een oude heer
en zoals een oude heer dat doet
sjok ik op mijn dooie gemak
de laatste bomen tegemoet
en kijk op alles neer