Geluk, is dat voor altijd,
of is het maar een fase in je leven?
Het krijgen lijkt soms wel een strijd,
wordt makkelijker ontnomen dan gegeven;
Ervoor vechten probeer je steeds,
maar dingen zitten tegen;
en ben je gelukkig het allermeest,
komt na de zon weer regen;
Geluk zit verscholen in een hoekje
en komt er niet al te vaak vandaan,
't is niet te leren uit een boekje,
anders had je dat allang gedaan;
Voor altijd en eeuwig gelukkig zijn,
wanneer zal dat bestaan?
nooit meer verdriet en nooit meer pijn,
gelukkig door het leven gaan;
Ik weet, men zegt: zo is het leven
het hoort er allemaal bij
maar eens dan wordt het een gegeven
voor jou en ook voor mij..