Mijn hartje slaat weer over
Steeds, als ik jou weer spreek
Ik weet dat ik genieten kan
Maar toch raak ik van streek
Ik voel mij steeds heel veilig
Als ik weer met jou praat
Het voelt echt bijna heilig
Zolang ik het hierbij laat
Maar dan komt er het einde
Het afsluiten is weer daar
Het voelt dan weer heel anders
Wel lekker, maar toch ook raar
Dan begin ik weer met vechten
En al snel verdwijnt mijn lach
Ik wil mij niet gaan hechten
Omdat ik dat niet mag
Ik wil dit nog niet voelen
Hier zijn wij duidelijk in
Maar toch lig ik te woelen
Dromend van een nieuw begin
Tania