elke dag wil ik het nemen!
anderen zullen het mezelf nooit vergeven.
ik wacht op de droom,
de angst,
het moment!
voor mij blijft het telkens helder,
maar nooit zal iemand beseffen wat voor een verborgen gedachte het was.
elke keer wil ik het bereiken,
de hel lacht,de mensen moeten maar toekijken.
maar ik alleen bijlf leven met die verborgen gedachte!
ik wacht op de droom,
de angst,
de werkelijkheid!