Verward
Er schiet van alles door mijn kop
Ik weet niet wat ik moet
Ik voel iets diep van binnen
Het is mijn hart dat bloed
Bloed van de gedachten naar jou
Bloed van een bepaald verlangen
Maar ik weet al hoe het loopt
Ik zie de bui al hangen
Ik moet je gaan vergeten
Op de foto ben je dan wel zo dichtbij
Maar in werkelijkheid weer zo ver weg
Ik moet gewoon beseffen, het is nu echt voorbij
Ik moet verder met mijn leven
Een leven zonder jou
Het doet nu nog even pijn
Ik sta nu nog in de kou
De kou, als de tocht langs een open deur
Een open deur die ik moet sluiten
Maar aan welke kant sta ik?
Sta ik binnen of toch een beetje buiten
Er schiet van alles door mijn kop
Vragen reizen af en aan
Een antwoord zal spoedig komen
Dan zal het wel weer overgaan
Je vergeten doe ik nooit!!
Ik mis je…